Sopars d’empresa a La Reciclària - La Reciclària
3266
post-template-default,single,single-post,postid-3266,single-format-standard,cookies-not-set,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,fs-menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Sopars d’empresa a La Reciclària

S’acosta el Nadal, i qualsevol excusa és bona per reunir-nos amb els nostres al voltant de la taula. Però triar el lloc idoni per reunir a tothom no és fàcil; Per aquest motiu, si busqueu un restaurant per celebrar el sopar d’empresa a Vic, us proposem que vingueu a La Reciclària; L’espai és gran i la proposta que oferim per aquestes festes és saludable, solidària i engrescadora. 

Més enllà de l’oferta gastronòmica (que trobareu al final d’aquest article) a La Reciclària no ens agrada llençar aliments. I per desgràcia, durant aquestes festes se’n malbaraten molts. 

Nosaltres prenem consciència cada dia per reduir el malbaratament alimentari perquè la prevenció del planeta és un dels nostres principals valors; Però sobretot perquè sabem que hi ha molta gent que passa gana. I és durant les Festes de Nadal quan aquest fet es fa particularment destacable.

Per evitar-ho planifiquem la compra, ajustant-la a les necessitats reals del restaurant. Creiem en una cuina natural sense processats i escollim productes frescos, locals, majoritàriament ecològics i biodinàmics. A més a més, els conservem bé al rebost, a la nevera i al congelador, procurant utilitzar sempre els que caduquen abans. Per això, si ens trieu a nosaltres, estareu apostant per un Nadal compromès amb el planeta. 

 

No Comments

Post a Comment