Pels petits - La Reciclària
28
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-28,cookies-not-set,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,fs-menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

ELS MÉS PETITS

i-els-mes-petits

Els més menuts, els que seguiran les nostres petjades, els que tenim la oportunitat de ensenyar, de demostrar que no necessitem tant, que les coses no surten de la terra envasades, que les coses velles poden convertir-se en coses belles.

A La Reciclària tenim en compte els més menuts.

Esmorzars, dinars, berenars i sopars saludables. Tallers, animacions i festes d’aniversari.

ANIVERSARI

Celebra l’aniversari del teu nen/a a La Reciclària .

Els petits podran fer un berenar o esmorzar saludable i jugar a la nostra cabana, enlairada en un arbre, i fer ús de la zona de joc lliure de  la Reciclària (sota la supervisió dels adults acompanyants). Mentre els infants juguen, els adults podreu també fer un mos.

Horari: divendres tarda, dissabte o diumenge.

  • Matí: de 10h a 12h
  • Tarda: de 17h a 19h

Us podeu posar en contacte amb nosaltres per correu electrònic (hola@lareciclaria.com) per consultar disponibilitat i preus.

BERENARS

El berenar està especialment aconsellat en nens i adolescents. En el cas dels nens, el seu organisme encara no té la suficient preparació per mantenir períodes de dejuni prolongats, ja que el seu aparell digestiu està en plena maduració i desenvolupament. Si a això se suma el fet que els nens tenen un estómac petit i que necessiten bastant energia per afrontar la gran activitat física a la qual es veuen sotmesos, es pot comprendre la importància del berenar en aquestes edats.

A la Reciclària hi trobaràs diferents idees per oferir-li un berenar saludable, enriquidor i tranquilizador per la teva ment.

TALLERS

DE CUINA

Quan més  deixem que els nens participin a l’elecció i elaboració del menjar, més oberts estarant per provar tot tipus d’aliments i per tan més variat, equilibrat i saludable podran menjar.

Volem fomentar l’experimentació i el descobriment de nous sabors a través de receptes i jocs.

Els nens cuinen i després ho mengen o ho porten a casa per compartir-ho amb la familia .

 

DE SUPRA RECICLATGE

Els nostres artistes aconseguirant crear originals objectes a partir de coses que ja no serveixen.

 

Per exemple,  amb llaunes farem un vaixell de vapor, d’elements inimaginables farem robots, del tub de cartró del paper de vàter farem un animalet, i així tot el que et puguis imaginar.

 

DE CIRC

Que el circ és un bon punt de partida per treballar continguts transversals relacionats amb l’educació física, l’ètica, la història, l’educació artística.
Motiva als nens per què siguin físicament actius i tinguin confiança en el seu cos: activitats com enfilar-se o suspendre’s són un excel·lent mitjà per lluitar contra la por, que l’ajuden a millorar el coneixement del seu cos i guanyar seguretat.

MENÚ INFANTIL

Reserva la teva taula

Per correu electrònic, per telèfon o si prefereixes pots fer servir el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Escriu-nos a hola@lareciclaria.com

T. 937 828 522

T. 660 84 68 23

*Les teves dades s’incorporarant a la nostra Newsletter.